Obsługa kelnerska kolacji charytatywnej
- Strona Główna
- /
- Aktualności
- /
- Obsługa kelnerska kolacji charytatywnej
5 kwietnia w Hotelu Restauracji Podjadek w Górznie odbyła się II edycja kolacji charytatywnej dla Olusia. Nad jej przebiegiem czuwali uczniowie Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 im. Jana Pawła II w Krotoszynie, kształcący się w zawodzie kelnera.
Młodzież pod okiem nauczycielki Marioli Kaczmarek miała okazję przyczynić się do tego niecodziennego wydarzenia, prezentując swoje umiejętności w profesjonalnej, synchronicznej obsłudze kelnerskiej.
„Pomaganie przez gotowanie” – takie hasło przyświecało akcji. 15 znakomitych kucharzy z całego kraju miało przyjemność przygotować swoje wspaniałe dania dla przybyłych gości.
Uczniowie krotoszyńskiej Trójki serwowali podczas kolacji osiem dań degustacyjnych. Za swoją obsługę usłyszeli wiele pochwał i podziękowania od organizatorów.
(GRZELO)
Comments are closed